Jelentkezz most

Kedves Érdeklődő!

Ha ezen az oldalon kötöttél ki, akkor bizonyára szétvet a tenni akarás. Van egy ötleted, álmod, tapasztalatod, amit szeretnél megmutatni a világnak. Minden blogger így kezdi.

hirdetes_tanfi.jpg

Lehet, hogy mások sikertörténetei miatt kezdenéd álomkarriered megvalósítását bloggerként. Ha így van, jó helyen jársz. Szerte a világon és hazánkban is rengeteg sikeres, közkedvelt, értékteremtő, alkotó híresség építette fel hátországát bloggerként. Mautner Zsófi mesterszakács, Nyáry Krisztián író, Szirmai Gergely videóblogger, Cseke Eszter és Takács S. András világhírű dokumentumfilmesek, és még folytathatnánk a sort. Mindegyikük ismeretlen bloggerként kezdte karrierjét.

Nálunk nincs szükség rá, hogy híres legyél, anélkül is közkedvelt és olvasott bloggert faragunk belőled. A blogod majd híressé tesz a magad területén. Arra törekszünk, hogy a nulláról, pusztán egy ötlettel, álommal felvértezett embernek (legyen ő idős vagy fiatal, szakács vagy bankár, autószerelő vagy mókamester, diák vagy nyugdíjas), adjuk meg a sikeres blogolás élményét. Azt az élményt, hogy alaptanfolyamunk elvégzése után sikeres blogot indít, vagy eddig ismeretlen blogját fortélyaink felhasználásával, néhány mesterfogásunkkal újragondolva ismertté teszi.

"Valaki vagy tud írni, vagy nem. Ez az egész tanfolyam tehát értelmetlen. Stílust nem lehet tanítani!" - gondolhatod most joggal. Ma ugyanis mindenki blogot ír, ám ha hiszed ha nem, a sikeres, olvasott, népszerű bloggert nem kizárólag az írói kvalitása, stílusa különbözteti meg a sikertelen bloggertől, hanem elsősorban az, hogy hogyan, hol, mikor ontja magából posztjait. Mi épp ezért nem írni tanítunk meg, nem stílust próbálunk beléd plántálni, hanem szakmai, technikai tudást adunk át tanfolyamunkon.

Tehát ne jelentkezz hozzánk, ha nem tudod miről és hogyan szeretnél írni, mert úgy mi sem tudunk segíteni.

Ha viszont érzed, hogy benned rejtőzik a következő díjnyertes gasztroblogger, vagy épp megcsinálnád az ország legjobb képregényekkel foglalkozó oldalát, esetleg remek párkapcsolati tanácsadó vagy a baráti körödben, ha imádsz új helyeket felfedezni és beszámolni róluk, azaz ha bármilyen szenvedélyed, üzleti ötleted a világra zúdítanád, mi segítünk!

Amennyiben a tanfolyamot követő fél évben nem éri el új, a tanultakat hasznosító blogod olvasottsága a százezer főt, visszafizetjük a tanfolyam teljes díját.

A tanfolyam részletei:

* Tanfolyamunk 5 alkalmas, alkalmanként 2-szer 45 perces, helyszíne Budapest

* Tematika:

1. alkalom: Az ötlettől a blog és társfelületei átgondolt létrehozásáig

2. alkalom: A posztírás trükkjei, avagy kitűnni ezer blog közül

3. alkalom: Blogod professzionális napi menedzselése és felfuttatása

4. alkalom: Élj a blogodból, avagy út a sikerhez

5. alkalom: A résztvevők egyéni blogterveinek véglegesítése

* A tanfolyam egyénileg vagy maximum 5 fős csoportokban zajlik. Időbeosztást, helyszínt jelentkezéskor, rugalmasan, e-mailben egyeztetünk.

* Jelentkezés és információkérés: ngjbp.85 KUKAC gmail PONT com

* Az 5*2 órás tanfolyam teljes részvételi díja 100 ezer Ft+Áfa / fő, amely visszafizetésre kerül, amennyiben a résztvevő a tanultakat hasznosítva mégsem érne el fél év alatt százezer olvasót.

Várjuk érdeklődésed, jelentkezésed, kérdéseid!

Németh Gábor
blogger, újságíró

és a B1 blogcsalád csapata